“ФСБшною консервою виявився той, хто найбільше очорнював націоналістів” – Мельничук про Гордона

Журналіст Дмитро Гордон, який напередодні записав інтерв’ю з ексватажком “ДНР” Ігорем Гіркіним, “лукавить”, коли заявляє, що проводив розмову “в співпраці з українськими спецслужбами”.

Про це заявив очільник Львівської міської організації ВО “Свобода” Любомир Мельничук на своїй сторінці у Facebook, вказавши на два ключових моменти, передає Вголос.

“Флешки для Гааги вже в дорозі… Ага, тільки кому ви це ліпите?! Два ключові моменти. Перший: десятки інтерв‘ю і з Поклонською, і з Гіркіним є у вільному доступі в інтернеті вже багато років і нічого нового “слідчий” Гордон в них не випитав. Друге: для чого “слідчий” залив “матеріали справи” собі в Ютуб і промиває мізки українцям, а не повіз флешки в Гаагу?” – пише Мельничук.

“Якщо чесно, то я навіть не вірю в дурість Зе і його команди, переконаний, що це спецоперація ФСБ, де влада є співучасниками. І зверніть увагу, фсбешною консервою виявляються ті, хто найбільше докладався до очорнення “Свободи” та націоналістів, а я пам’ятаю, що були ті, хто тоді їм вірив”.

Флешки для Гааги вже в дорозі… Ага, тільки кому ви це ліпите?!Два ключові моменти. Перший: десятки інтерв‘ю і з…

Gepostet von Любомир Мельничук am Montag, 18. Mai 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини