Під Львовом бізнесмена звинуватили в “крадіжці” озера та лісу: жителі повстали (фото і відео)

У Вінниках Львівської області впливовий бізнесмен захопив озеро і велику ділянку лісу, обмеживши доступ місцевим жителям.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський посилаючись на слова активістів. Зазначається, що власник місцевої тютюнової фабрики Григорій Козловський спочатку обіцяв побудувати на цій ділянці футбольну академію, однак пізніше з’ясувалося, що там будують величезний готельно-розважальний комплекс і лижну трасу, а вхід на територію зроблять платним, передає Обозреватель.

Журналіст уточнив, що спочатку місцеві жителі були не проти будівництва футбольної академії, але коли дізналися, що там буде інший об’єкт – почали протестувати.

“У передмісті Львова в містечку Винники господар місцевої тютюнової фабрики Григорій Козловський вирішив забудувати величезну ділянку лісу та озеро. Спочатку казав, що там буде лише футбольна академія, тому місцеві мешканці не були проти. Але вже у процесі будівництва з’ясувалося, що окрім футбольної школи бізнесмен будує величезний готельно-розважальний комплекс з лижною трасою, вхід на територію якої буде платний. Так у людей фактично віджали озеро та гектари лісу, в якому вони могли раніше вільно гуляти. Навколо ділянки зараз зводять великий паркан, а дерева знищують.

Активні мешканці Винників протестують, але скаржаться, що особливо їх ніхто не чує та не підтримує. Адже очільники політичних партій та власники місцевих ЗМІ не хочуть псувати стосунки з впливовим бізнесменом Козловським. Допомагає людям зараз тільки «Українська Галицька Партія» – локальна політсила. Тому люди просять про розголос ситуації та сподіваються на увагу центральних ЗМІ.

На вихідних був у Львові по справах, тому користуючись нагодою, завітав також до Винників разом з львівським журналістом Andrii Drozda. На відео люди розповідають про ситуацію, в яку вони потрапили.”

У передмісті Львова в містечку Винники господар місцевої тютюнової фабрики Григорій Козловський вирішив забудувати…

Gepostet von Денис Казанский am Donnerstag, 14. Mai 2020

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини