“Батьки сидять без роботи і займаються дітками, за що платити?” – у львівській гімназії збирають “добровільний” внесок за час карантину

“Нещодавно батьківським комітетам було повідомлено зібрати з батьків “добровільний” внесок у розмірі 450 грн за березень, квітень, травень” – про це у Facebook-групу “Батьківська рада Львівщини” написала львів’янка Люба Бойко.

Про це повідомляє Про Львів.

У дописі жінки йдеться про Львівську правничу гімназію. Обурена львів’янка пише, що “оплата існує щомісячно, у різних формах, готівковій та безготівковій, батьки ніколи не заперечували і оплачували, але за що платити зараз?”.

Звідки пані Бойко знає про збір добровільних внесків у гімназії, невідомо, адже її дитина навчається у іншій школі Львова, про що жінка написала у коментарях. Також вона зазначила, що у їхній школі «жодного натяку на побори немає і вигляд значно кращий за цю гімназію».

На допис обуреної львів’янки відреагувало керівництво Львівської правничої гімназії. У тій же Facebook-групі адміністрація закладу написала, що прикро здивована ситуацією, яка склалась у зв’язку з дописом жінки. Керівництво гімназії наголосило, що спонсорська діяльність батьків закладу завжди була добровільною, а зібрані кошти використовуються “виключно для створення безпечного та комфортного середовища навчання учнів”.

Батькам же порадили усі питання з’ясовувати з класним керівником чи адміністрацією гімназії.

https://www.facebook.com/groups/572367556201637/permalink/2545172852254421/

https://www.facebook.com/groups/572367556201637/permalink/2546645668773806/

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини