“Зеленському передали країну в катастрофічному стані” – Леонід Кравчук

Кравчук

Леонід Кравчук досить високо оцінює перший рік президентства Володимира Зеленського. До того ж, вважає – той отримав поганий спадок від попередньої влади.

Про це перший український президент розповів в інтерв’ю у програмі “Перехресний допит” на 24 каналі.

Він наголосив: не пам’ятає, щоб Україна була найбіднішою та найкорумпованішою в Європі, щоб в країні йшла війна і вона втратила територіальну цілісність

“Власне кажучи, анексія Криму, війна на Донбасі – це ті речі, які Зеленський отримав в спадок від попередньої влади. Вони катастрофічні. В цих умовах знайти правильні рішення дуже непросто”,– вважає перший президент.

“Він поставив завдання перебудувати Україну, модернізувати її. І почав це робити, для цього треба мати мужність, сміливість і бажання. Не думаю, що це міг зробити хтось інший, з іншою філософією та баченням. А Зеленський почав, тому ставлю йому оцінку 4”, – додав Кравчук.

Проте підкреслив, що президент – це вся держава: економіка, соціальна сфера, міжнародні та правові відносини. Тож за кожний сегмент держави можна поставити особливу оцінку.

Кравчук запевнив, що критики завжди будуть, адже не буває так, щоб главу держави не критикували. Однак він би попросив їх змінити акценти. Адже не варто загалом говорити, а треба сказати, що саме не так – конкретні цифри та факти.

“Якщо мені доведуть, що ціль не відповідає дійсності – тоді є підстава для критики. Деякі політичні сили ставлять трішки інші цілі. Вони ніяк не можуть змиритися з тим, що вони не при владі”, – підсумував він.

Дивіться повне відео з Леонідом Кравчуком у програмі “Перехресний допит”:

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини