«Двох братів не змогли вилікувати, а Новінського госпіталізують з температурою 36,8» – українці обурені нерівноправ’ям

Блогер Mason Lemberg написав у Facebook обурений допис про те, що служителям церкви Московського патріархату надають в Україні перевагу перед простими громадянами у лікуванні коронавірусу. Хоча саме вони закликали людей відвідувати в час епідемiї церкви. Тисячі українців підтримали позицію блогера, а в коментарях не добирали слів щодо цієї ситуації.

“Двох двадцятирічних братів не змогли вилікувати від коронавірусу в районній лікарні Чернівецької області. Причини чому невідомі (і ніколи не будуть відомі), але думаю всі наші припущення про стан лікарні, забезпечення лікарні, фаховість персоналу були одним з факторів.

В той час Новінського госпіталізують в лікарню без симптомів і з температурою 36,8.
В той час Олександрівська лікарня Києва перетворилася на філію РПЦФСБ, яка всяко заперечує коронавірус і свідомо провокує масові зібрання.

В той час головного мужика в сарафані з Почаєва доправили в Олександрівську лікарню Києва, яка в принципі призначена для киян.

В той час, люди кажуть (тм), що головні мужики в сарафанах, ті що з кокошніками, взагалі лежать в інституті серця, наражаючи на небезпеку і неминучу смерть (у випадку зараження) всіх інших пацієнтів інституту серця.

Кажуть, що в піки захворювання в Італії та Іспанії лікарі відключали старших паціентів від апаратів, щоб дати шанс тим, в кого все життя попереду, хто потрібен сім’ям і державі.

Нашій державі, точніше “державі”, яку “будує” Зеленський, судячи з того як лікують хворих, потрібні лиш кремлівські агенти. На всіх інших їм насрать.”

Двох двадцятирічних братів не змогли вилікувати від коронавірусу в районній лікарні Чернівецької області. Причини чому…

Gepostet von Mason Lemberg am Mittwoch, 22. April 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини