“Штраф без маски – 17 тис. грн. С..ки, а де штрафи, хто xєpь синтетичну під виглядом мед маски за 20 грн продає?”

“Де, с..ки, штрафи за респіратоти в десять разів дорожчі? Де, бл..ді, штрафи і кримінал, що лікарі деякі в тряпках марлевих ходять? Ви не в курсі, що для більшості українців 100 грн в тиждень на маски, точніше їх імітацію – це розкіш? А тепер ще й безробітних українців, мать вашу”, – написала у своєму Facebook обурена журналістка Мар’яна П’єцух.

“Ай, корочі, буду крити м@том.

К@нчені тварі. Штраф без маски – 17 тис. грн. С..ки, а де штрафи, хто xєpь синтетичну під виглядом мед маски за 20 грн продає. Де кyля в лоб, хто вивіз маски нормальні з країни за копійки.

Де, с..ки, штрафи за респіратоти в десять разів дорожчі. Де, бл..ді, штрафи і кримінал, що лікарі деякі в тряпках марлевих ходять? Де, к@нчені ви наші, логіка, що люди носячи тиждень ту саму маску брудну за 20 грн, в рази себе ризику наражають? Ви не в курсі, що для більшості українців 100 грн в тиждень на маски, точніше їх імітацію – це розкіш? А тепер ще й безробітних українців, мать вашу.

Шо ж ви, кypва, закликаєте шити собі тряпочки, а самі ходите в респіраторах найкрутіших. Обмотайтеся, с..ки, тряпками і пoдиxайтe. І не забудьте на тряпочку лого поліції, щоб красіво. І пам’ятайте, вологість на тряпочці від дихання – це додатковий ризик.
Будьте здорові, с..ки.”

Ай, корочі, буду крити матом.Кончені тварі. Штраф без маски – 17 тис. грн. Суки, а де штрафи, хто хєрь синтетичну під…

Gepostet von Mariana Pietsukh am Samstag, 4. April 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини