“Він впровадив ЗНО і дав надію українським школярам на чесний вступ до університету…” – Петро Порошенко про Івана Вакарчука

Ексрезидент України, голова політичної партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook прокоментував втрату професора, доктора фізико-математичних наук Івана Олександровича Вакарчука.

“Велика втрата для України. Пішов у вічність професор Іван Вакарчук. Із болем дізнався про цю сумну новину. Щире співчуття родині…

Я знав Івана Олександровича як науковця високого рівня, міністра, який у свій час дав могутній поштовх застиглій системі освіти. Він впровадив зовнішнє незалежне оцінювання і дав надію українським школярам на чесний вступ до університету. Підняв якість освіти у вищій школі, повертав українській мові належне місце, не применшуючи роль національних меншин.

За час роботи ректором Львівського національного університету імені Івана Франка Іван Вакарчук виховав кілька поколінь справжніх патріотів та моральних авторитетів нації.

Царство Небесне… Пам’ять про Вас вічно житиме в наших серцях…”.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини