«Ми першими в Україні прийняли удар, цей невидимий ворог не гає часу» – головна лікарка Олександрівської лікарні про кopoнавipyс

Головна лікарка Олександрівської лікарні Людмила Антоненко подякувала своїм підлеглим, які першими в Україні почали приймати пацієнтів з кopoнавірусом.Вона зазначила, що медики зараз практично живуть на робочих місцях. Антоненко закликала українців перервати ланцюг зapaжень, залишившись вдома.

“Пишаюсь своїм колективом і висловлюю подяку всім тим, з ким ми на робочому місці зараз, практично, живемо! Ми першими в Україні прийняли удар COVID-19. Цей невидимий ворог не гає часу, і не дає нам перерви.

На сьогодні в Олександрівській клінічній лікарні м. Києва 38 хворих на коронавірус. Усі вони стабільні, крім одного.

Молодий чоловік з важкою двобічною тотальною пневмонією, вчора був підключений до апарату екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО), що, зрозумілою мовою, можна назвати «штучні легені». Наразі ми боремося за життя цього пацієнта.

Задача побороти коронавірус є нашою спільною! Перервіть ланцюг заражень, лишаючись вдома. Саме цим ви допоможете нам вистояти, а ми допомагатимемо тяжкохворим вижити.

Бережімо один одного і цінуймо кожну мить життя!”

Пишаюсь своїм колективом і висловлюю подяку всім тим, з ким ми на робочому місці зараз, практично, живемо! Ми першими в…

Gepostet von Lyudmila Antonenko am Samstag, 28. März 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини