«Люди будуть Вас ненавидіти за зраджені надії, бардак і руїну» – Омелян змалював Зеленському його перспективу

омелян

Екс-міністр інфраструктури Володимир Омелян змалював перспективи Зеленського-Президента в найближчому майбутньому. Він, зокрема, вважає, що на Зеленського відкриють низку кримінальних справ.

Про це Омелян написав у своєму Facebook.

Також він зазначив, що після президентства Зеленському не вдасться повернутися у 95 квартал, оскільки люди його ненавидітимуть.

“Це все мине.

Ми подолаємо хворобу.

Перейдемо чергову економічну кризу.

Переможемо у війні.

Нарешті замість виживання займемося розвитком.

Як це зробити – знає кожен з нас.

Головне – щоб не заважали.

Так, це все буде після Зеленського.

А от самому Володимиру Олександровичу я би щиро радив звернути увагу на відкриття САП кримінального провадження через можливу службову недбалість екс-прем’єра Гончарука у боротьбі з коронавірусом.

Не хочеться про погане, але через тиждень після Вашого дострокового звільнення з посади правохоронні органи зареєструють низку кримінальних проваджень, зокрема, щодо:

– незаконного захоплення влади шляхом зумисного обману виборців і завдяки незаконному фінансуванню виборчої компанії з боку кримінальних угруповань, в т.ч. з-за кордону
– призначення з метою отримання персональної вигоди керівників державних підприємств
– порушення законодавства України при призначенні керівництва Уряду і втручання в роботу інших гілок влади
– державна зрада і завдання значної шкоди інтересам України на користь РФ
– покривання корупції власних підлеглих
– спричинення каліцтва і см*ртей багатьох людей через Вашу бездіяльність чи зумисні дії
– доведення до дефолту держави в іноземних інтересах та інтересах наближених до Вас осіб
– самоусунення від виконання владних повноважень
– делегування владних повноважень представникам бізнесу і бездіяльність на посаді

І ще низка інших.

Мушу Вас засмутити. Ці справи будуть відкриті на підставі заяв Ваших колишніх фанатів, їх будуть розслідувати «100% Ваші люди», які наступного дня публічно відречуться від Вас. Негативні вироки проти Вас виноситимуть Ваші «ручні» суди.

І звинувачувати Ви нікого, окрім себе, Ви не зможете. Бо обираючи між чесними фахівцями і «вірними» ідіотами – Ви обрали останніх. Хоча, будемо відверті, Ви не вагалися в цьому виборі.

І остання сумна звістка. Повернутися в 95 квартал Ви не зможете навіть у наступному житті (це якщо вірити в реінкарнацію).

Люди Вас будуть ненавидіти за зраджені величезні надії, бардак і руїну, яку Ви залишили по собі…

Ви зараз на черговому карантині. Перед тим, як радити людям почитати книги, які Ви ніколи навіть в руках не тримали, попросіть Мендель перекласти Вам звернення до нації одного з найвидатніших лідерів сучасності. Борис Джонсон, Прем’єр-міністр Великої Британії.

Ви могли би теж стати таким екстравагантним кумедним інтелектуалом, якщо би сформували сильну команду, що закривала би власними ідеями вітер в Вашій голові.

Але Ви обрали безнадійний шлях”

Це все мине.Ми подолаємо хворобу.Перейдемо чергову економічну кризу.Переможемо у війні.Нарешті замість виживання займемося розвитком.Як це зробити – знає кожен з нас. Головне – щоб не заважали.Так, це все буде після Зеленського.А от самому Володимиру Олександровичу я би щиро радив звернути увагу на відкриття САП кримінального провадження через можливу службову недбалість екс-прем’єра Гончарука у боротьбі з коронавірусом.Не хочеться про погане, але через тиждень після Вашого дострокового звільнення з посади правохоронні органи зареєструють низку кримінальних проваджень, зокрема, щодо:- незаконного захоплення влади шляхом зумисного обману виборців і завдяки незаконному фінансуванню виборчої компанії з боку кримінальних угруповань, в т.ч. з-за кордону- призначення з метою отримання персональної вигоди керівників державних підприємств- порушення законодавства України при призначенні керівництва Уряду і втручання в роботу інших гілок влади – державна зрада і завдання значної шкоди інтересам України на користь РФ- покривання корупції власних підлеглих- спричинення каліцтва і смертей багатьох людей через Вашу бездіяльність чи зумисні дії- доведення до дефолту держави в іноземних інтересах та інтересах наближених до Вас осіб- самоусунення від виконання владних повноважень- делегування владних повноважень представникам бізнесу і бездіяльність на посадіІ ще низка інших.Мушу Вас засмутити. Ці справи будуть відкриті на підставі заяв Ваших колишніх фанатів, їх будуть розслідувати «100% Ваші люди», які наступного дня публічно відречуться від Вас. Негативні вироки проти Вас виноситимуть Ваші «ручні» суди.І звинувачувати Ви нікого, окрім себе, Ви не зможете. Бо обираючи між чесними фахівцями і «вірними» ідіотами – Ви обрали останніх. Хоча, будемо відверті, Ви не вагалися в цьому виборі.І остання сумна звістка. Повернутися в 95 квартал Ви не зможете навіть у наступному житті (це якщо вірити в реінкарнацію). Люди Вас будуть ненавидіти за зраджені величезні надії, бардак і руїну, яку Ви залишили по собі…Ви зараз на черговому карантині. Перед тим, як радити людям почитати книги, які Ви ніколи навіть в руках не тримали, попросіть Мендель перекласти Вам звернення до нації одного з найвидатніших лідерів сучасності. Борис Джонсон, Прем’єр-міністр Великої Британії.Ви могли би теж стати таким екстравагантним кумедним інтелектуалом, якщо би сформували сильну команду, що закривала би власними ідеями вітер в Вашій голові.Але Ви обрали безнадійний шлях

Gepostet von Volodymyr Omelyan am Montag, 23. März 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини