«Снайпери-Амури» – новий альбом Віктора Винника і МЕРІ уже в Мережі

З часу виходу попереднього альбому Віктора Винника і МЕРІ «Я z України» минуло чотири роки. Музиканти давно заявляли, що триває робота над п’ятою платівкою, однак точний час релізу не вказували. І ось нарешті  п’ятий альбом Віктора Винника і МЕРІ «Снайпери-Амури» побачив світ цієї весни, а саме 20 березня.

Як вже було зазначено, альбом має назву «Снайпери-Амури» й складається з тринадцяти пісень і одного ремікса. Серед них – дві дуетні композиції: «Кордон» спільно з Василем Вірастюком і Олександром Усиком та «Як Ніч і День» з Олесею Киричук. Більшість пісень написані упродовж 2016-2020 років, але є і давніші, наприклад, «Чому болиш?..» ще з далекого 1998-го. Більш ніж половина матеріалу вже була оприлюднена у якості синглів, але є і новинки, які стануть приємною несподіванкою для прихильників МЕРІ.

Фото © Снайпери-Амури. Віктор Винник і МЕРІ


«Снайпери-Амури», як і попередні альбоми Віктора Винника і МЕРІ, достатньо різнопланові за змістом текстів і звучанням, хоча лірика в новій платівці переважатиме. Віктор Винник з цього приводу зауважує: «Напевно, це пов’язано з тим, що ми не молодіємо. Ну, і особисто я ні на хвилину не можу забутий той факт, що наша країна у війні, а це радості не додає…»

Фото © Снайпери-Амури. Віктор Винник і МЕРІ

На підтримку альбому вже було відзнято шість відеокліпів, найближчим часом плануються нові зйомки. Також запланована серія концертів-презентацій нової роботи від Віктора Винника і МЕРІ.

Прослухати новий альбом можна тут.

А також завантажуйте ліцензійне:
https://apple.co/2x86ffB
https://bit.ly/MEPI_Snipers
https://spoti.fi/2xgEvoP
https://bit.ly/398Lcqi
https://amzn.to/33wT57X 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини