“Люди з жахом тікають від тих, хто в масках… Вірус, як випробування на ідіотизм…” – Наталія Юсупова

“Як відповідальна громадянка я вийшла на вулицю в масці і рукавичках…”

Українська волонтерка та активістка Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook розповіла, як на неї в медичній масці та рукавичках реагують люди на вулиці:

“Люди, що зустрічалися мені по дорозі були без масок зовсім. Чергу з 25 людей на зупинці на 99% без масок, всього 2-3 людини.

На вулиці спекотно, таке відчуття, що на Еверест піднімаюся в цьому обмундируванні, важко дихати в цій безглуздій масці.

Зайшла в аптеку, поки робила покупку зайшли люди і тут одна дама мені «А чого Ви в рукавичках»? Я їй відповіла, що з метою безпеки. Роблю крок до виходу.

Народ як шарахається від меня… Я кажу “Ну Ви з глузду з’їхали чи що?”… А вони, мовляв Ви ж так закутані, хто знає, що у Вас.

Дурдом. Одні скоро будуть відстр*лювати тих, хто без масок і рукавичок, інші з жахом тікають від тих, хто в масках. Вірус як випробування на ідіотизм…”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини