“Українські діти захворіли на коронавірус… Одній дитині 10 років, другій ще не виповнилося 2-х, а третій – всього пів року…” – Микола Кулеба

кулеба

“Українські діти захворіли на коронавірус.”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український громадський і політичний діяч, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба:

“За даними МОЗ сьогодні вже є 3 лабораторно підтверджені випадки інфікування дітей на коронавірус. Одній дитині 10 років, другій ще не виповнилося 2-х, а третій – всього пів року. Усі вони контактували з раніше інфікованими людьми.

І хоч за даними медиків більше шансів захворіти на коронавірус у людей похилого віку, насправді від хвороби не захищений ніхто.

Зараз кожен відповідальний не лише за своє життя, але й за безпеку інших!

Розумію, що ті правила, яких МОЗ просить сьогодні дотримуватися, можуть здатися несерйозними або і взагалі такими, що обмежують ваші права (я вже неодноразово про це чув). Але я впевнений – краще зараз обмежити себе у звичних справах, ніж піддавати ризику здоров’я дітей, власне здоров’я та здоров’я тих, хто поруч.

Україна не перша прийняла рішучі методи боротьби з коронавірусом. Адже здоров’я вартує того, щоб дотриматися тимчасових заборон.

Намагайтеся організувати роботу працівників дистанційно.

Я знову закликаю роботодавців (і дуже прошу по-людськи!) піти на зустріч працівникам з маленькими дітьми.

Не панікуйте і довіряйте рекомендаціям та інформації лише з перевірених джерел. Для початку, підпишіться на телеграм-канал про коронавірус від МОЗ – @COVID19_Ukraine. Бо проінформований=озброєний. Від вірусів, частково, теж.”

Українські діти захворіли на коронавірус.За даними МОЗ сьогодні вже є 3 лабораторно підтверджені випадки інфікування…

Gepostet von Микола Кулеба am Dienstag, 17. März 2020

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини