Сергій Притула розкрив таємницю перемоги “Солов’я” у Нацвідборі

Переможець Національного відбору на Євробачення 2020 знову викликав масу суперечок у суспільстві

Євробачення 2020 повинні будуть представити в Роттердамі у травні українці Go_A з фольклорним “Солов’єм”. Ведучий Національного відбору Сергій Притула висловився про перемогу групи і розповів, чому навколо переможців цього року знову виникли суперечки в суспільстві, а також завдяки чому “Соловей” вирвав перше місце, передає Styler РБК.

Шоумен на своїй Facebook-сторінці каже, що перемогу Go_A складно назвати очікуваною, але вони вирвали її завдяки впевненості колективу і солістки. Притула сказав, що Go-A – “темна конячка” Нацвідбору. І хоча вихід у півфінал виглядав закономірним, то перемога стала для нього сюрпризом.

“Щоб перемогти, Go-A треба було стрибнути вище голови. І вони стрибнули! Видозміна візуального образу пішла в плюс. Але найголовніше – це настрій на боротьбу. Група вийшла на сцену максимально зарядженої і сконцентрованою”, – пише Притула.

Перемогою Go_A зобов’язані солістці Каті Павленко, вважає шоумен. Притула пише, що на моніторах в редакторській бачив крупним планом очі солістки, і в них було написано: “Привіт, хлопчики і дівчатка. Мене звуть Катя і я вийшла перемагати! І нікуди ви від мене не дінетесь!”

Притула розкрив, що Go_A перемогли з заслуженим відривом у 5% від KHAYAT і набрали на 10% більше голосів глядачів, ніж KRUTЬ.

Також шоумен розповів, що кожен рік переможець Нацвідбору на Євробачення підлягає масовому “хейту” і поділу таборів на затятих прихильників і противників вибору українців.

“У будь-якому випадку, перемога Gо_A не залишила нікого байдужим. І це прекрасно. Тепер нам залишається дочекатися травня, де наші з’являться в першому півфіналі, і тримати кулаки за вихід у фінал”, – пише Притула.

Як і обіцяв, напишу кілька слів про національний відбір на Євробачення.Це вже був 4-ий конкурс, який мені довелось…

Gepostet von Сергій Притула – офіційна сторінка am Freitag, 28. Februar 2020

Styler нагадує, з якою піснею Україна збирається їхати в Роттердам в травні 2020 року.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини