“Зменшити кількість нардепів до 300? Цікаво, а чому не 95? 95 квартал влаштуємо! Раду потрібно скоротити до одного депутата… Юзіка!” – Олексій Гончаренко (відео)

Верховна Рада попередньо схвалила скорочення числа депутатів українського парламенту з нинішніх 450 до 300.

Депутат з фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко прокоментував таке рішення:

“Раду потрібно скоротити до одного депутата. Юзіка.

Менше депутатів – краще державі? Зе-команда пропонує внести зміни до Конституції та зменшити кількість нардепів до 300. Цікаво, а чому не 95? 95 квартал влаштуємо. Щоб кількість депутатів відповідала суті того, що тут відбувається!

Може проблема у якості? Серед «слуг», яких до влади привів Зеленський, є людина, яка гв@лтувала неповнолітніх. Людина, яка пропонує продати собаку, щоб сплатити за газ. Людина, яка «знімає» с*кспрацівниць прямо у залі Ради.

Якщо монобільшість дійсно хоче зменшити видатки на Верховну Раду, то нехай підтримають мій законопроект про зниження зарплат для депутатів. Не словом, а ділом. Більше аргументів — у моєму виступі”

Раду потрібно скоротити до одного депутата. Юзіка.Менше депутатів – краще державі? Зе-команда пропонує внести зміни до Конституції та зменшити кількість нардепів до 300. Цікаво, а чому не 95? 95 квартал влаштуємо. Щоб кількість депутатів відповідала суті того, що тут відбувається! Може проблема у якості? Серед «слуг», яких до влади привів Зеленський, є людина, яка гвалтувала неповнолітніх. Людина, яка пропонує продати собаку, щоб сплатити за газ. Людина, яка «знімає» секспрацівниць прямо у залі Ради.Якщо монобільшість дійсно хоче зменшити видатки на Верховну Раду, то нехай підтримають мій законопроект про зниження зарплат для депутатів. Не словом, а ділом. Більше аргументів — у моєму виступі.

Gepostet von Олексій Гончаренко am Dienstag, 4. Februar 2020

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини