“Україна – це не Мала Росія”: італійський ведучий вибачився за свої слова (відео)

Італійській ведучий Флавіо Інсінна, який у телеефірі назвав Україну “Малою Росією”, публічно вибачився за свої слова.

Про це повідомляє посольство України в Італії, передає Еспресо.

“Шановні друзі! Нас почули! “Україна – це не Мала Росія”, – визнає ведучий програми “l’Eredità” Флавіо Інсінна, – йдеться у повідомленні.

За свою помилку ведучий перепросив у прямому ефірі на телеканалі RAI-1, після консультацій посольства з керівництвом телевізійної компанії.

“Шановний пане посол, я ознайомився з вашим листом, в якому було зазначено про сприйняття вживання Мала Росія стосовно України як образи. У цьому зв’язку хотів би наголосити, що це була прикра ненавмисна помилка. Україна – це прекрасна країна і я хотів би передати вітання послу і всьому чудовому народу України”, – сказав Інсінна.

Шановні друзі! Нас почули!«УКРАЇНА – ЦЕ НЕ МАЛА РОСІЯ», – визнає ведучий програми «l’Eredità» Флавіо Інсінна.Сьогодні, у прямому ефірі на телеканалі “RAI – 1”, після консультацій Посольства з керівництвом телевізійної компанії, Ф.Інсінна публічно визнав некоректність вживання словосполучення «Мала Росія», та, зокрема, заявив таке: «Шановний пане Посол, я ознайомився з Вашим листом, в якому було зазначено про сприйняття вживання Мала Росія стосовно України як образи. У цьому зв’язку хотів би підкреслити, що це була прикра ненавмисна помилка. Україна – це прекрасна країна і я хотів би передати вітання Послу і всьому чудовому народу України»Вітаємо всіх з цим результатом!

Gepostet von Посольство України в Італії/ Ambasciata d'Ucraina in Italia am Mittwoch, 29. Januar 2020

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини