“Христос народжується в серці кожного з нас” – Порошенко привітав українців з Різдвом (відео)

Петро Порошенко привітав українців з Різдвом.

Результат пошуку зображень за запитом "порошенко різдво"

Своє привітання експрезидент оприлюднив на Facebook:

“Вірю, що Христос народжується в серці кожного з нас. І не лише 25 грудня чи 7 січня, а щодня. Щоразу, коли ми своїми думками, словами і справами даруємо один одному любов і тепло.

Зібравшись на Святвечір, вітаючи колядками — від сьогодні аж до Йордану — пам’ятаймо про тих, завдяки кому на більшості території України панує мир. Про наших воїнів-захисників. Нехай береже їх Господь, як і всю нашу Україну!

Пам’ятаєте, як Він своєю премудрістю вчинив — рівно рік тому Православна Церква України отримала Томос про автокефалію. Відтоді наша Церква зростає й міцніє. Її визнають інші помісні Церкви. Як би чорнодушна Москва не захлиналася у безсилій злобі — а правда торжествує.

Нехай у кожну родину завітає дух злагоди і любові. У тих, хто зустрівся з труднощами, нехай знайдуться сили їх подолати.

Христос народився!
Славімо Його!”

Різдвяне привітання Петра та Марини Порошенків

Вірю, що Христос народжується в серці кожного з нас. І не лише 25 грудня чи 7 січня, а щодня. Щоразу, коли ми своїми думками, словами і справами даруємо один одному любов і тепло. Зібравшись на Святвечір, вітаючи колядками — від сьогодні аж до Йордану — пам'ятаймо про тих, завдяки кому на більшості території України панує мир. Про наших воїнів-захисників. Нехай береже їх Господь, як і всю нашу Україну! Пам’ятаєте, як Він своєю премудрістю вчинив — рівно рік тому Православна Церква України отримала Томос про автокефалію. Відтоді наша Церква зростає й міцніє. Її визнають інші помісні Церкви. Як би чорнодушна Москва не захлиналася у безсилій злобі — а правда торжествує. Нехай у кожну родину завітає дух злагоди і любові. У тих, хто зустрівся з труднощами, нехай знайдуться сили їх подолати. Христос народився! Славімо Його!

Gepostet von Петро Порошенко am Sonntag, 5. Januar 2020

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини