“Ви маєте повне право ненавидіти президента, але ми не маємо права так зустрічати наших військових бранців…” – Наталія Юсупова

Юсупова

“Дивились ефір прибуття бранців, мама плакати почала одразу, а я як побачила, як мати біля сина стала на коліна розревілась…”

Про це українська активістка та волонтерка Наталія Юсупова на своїй сторінці у Facebook:

“Тут ще подруга дзвонить, теж дивиться та плаче. Те що нова влада відпустила зл*чинців, це ж@х, а то що багато українців не розуміють, что хлопці які повернулись не винні в цьому, це зовсім інше.

Майте людяність, полонені не бачили рідних багато часу, їх к@тували та знущ@лись, не дай Бог комусь це пережити.

Я пам’ятаю пол*нених воїнів в шпиталі два роки тому, без зубів, с відбитими органами, голодні, виснажені.

Я пам’ятаю, як в одного батько п*мер та дитина, поки його не було. Як маленька сестра бігла до нього та кричала, це неможливо забути. Батьки приїджали сиві, дружини плакали, хлопці плакали теж.

Я читаю комменти і таке відчуття, що хлопцям не раді! Ну як так можна? Я не вірю, що Ви такі жорстокі, так не повинно бути!!

Відділіть політику від людяності. Ви маєте повне право ненавидіти президента, ще когось, але ми не маємо право так зустрічати наших військових полонених…”

Дивились єфір прибуття полонених, мама плакати почала одразу, а я як побачила, як мати біля сина стала на коліна…

Gepostet von Nataliia Yusupova am Montag, 30. Dezember 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини