«Переслідують»: «Міс Львів оскандалилася в ефірі російського телеканалу

Українка 24-річна Наталія Болюх, яка є володарем титулу “Міс Львів-2018” та Віце-міс країни розповіла в ефірі російського телеканалу, що її переслідують у рідному місті через поїздки до Москви.

Вона прийшла у студію програми “Насправді” на “Першому каналі”, де розповіла про те, як її утискають українські націоналісти, передає Gazeta.ua.

“Прилетіла у Львів, виходжу з аеропорту і мене за руки беруть чоловіки і запитують: “Може, тебе назад у Москву відправити?” Я попросила відчепитися від мене. Але він, кремезний чоловік каже: “Зараз по тебе приїде Хаммер на московських номерах”, – каже Наталія.

Програма складена так, що у студії були ніби то опоненти Наталії Сергій Запорозький та В’ячеслав Ковтун, які видають себе за українських політологів. Сценарій програми – показати недолугість претензій та недостатність доказів цих “українських політологів”.

Усі іншу учасники програми висловлювались на захист дівчини та називали її “голубом миру” між Україною і Росією.

Саму “Міс Львів” навіть не обурило, коли один з учасників програми назвав учасників Революції Гідності “агресивними, тупими людьми, які представляють меншість, визначають майбутнє більшості”.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини