Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол (фото)

Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол
Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол фото: Зоряна Лобода

На вулиці Галицькій у самісінькому центрі Львова у понеділок, 23 грудня, засвітили янгола, зробленого зі святкової ілюмінації.

Як повідомила журналістці 032.ua директорка департаменту розвитку Львівської міської ради Наталя Бунда, янгола встановили прямо над пішохідною вулицею орієнтовно на висоті 5-7 метрів. Висота самого янгола 8 метрів, а розмах крил — 6 метрів.

Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол
Над вулицею у центрі Львова заcяяв 8-метровий янгол фото: 032.ua


Це була моя ідея і нам вдалось її втілити, тому я дуже тішуся. Такого в Україні немає більше! Львів, як завжди, унікальний!“, — сказала Наталя Бунда.

Одного сірого дощового дня до Львова прилетять Янголи ✨Вони принесуть тобі світло і відчуття дива 🙌Ти лише підніми…

Gepostet von Zoriana Loboda am Montag, 23. Dezember 2019

За її словами, янгол абсолютно унікальний і виконаний спеціально для Львова. Завтра ще одну таку святкову окрасу встановлять на паралельній до Галицької вулиці Сербській. Вартість одного ангела — 480 тис. грн. Більшість суми місту надали меценати, зокрема компанії Nestle та “Львівські ярмарки”.

Просто тому, що це гарно ✨✨✨

Gepostet von Zoriana Loboda am Montag, 23. Dezember 2019

Нагадаємо, на балки різдвяної шопки на площі Ринок “посадять” трьох ангелів, які символізуватимуть не лише благу звістку, але й повідомлятимуть про встановлення нової шопки на наступний рік.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини