“Успішний педагог”: у Львові нагородили сотню кращих освітян

Сьогодні, 23 грудня, відбулося нагородження сотні найкращих вчителів шкіл, вихователів дитсадків та працівників позашкільних навчальних закладів Львова сьогодні отримали від міста грошові винагороди в розмірі 25 тисяч гривень за програмою «Успішний педагог».

Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Серед переможців програми — 55 вчителів, 35 вихователів дошкілля і 10 працівників позашкілля. Зазначимо, що загалом до участі у програмі цьогоріч подався 161 педагогічний працівник закладів освіти м. Львова.

До слова, претендентів на отримання грошових винагород висуває педагогічна рада закладу освіти, батьківська або ж учнівська громада. Також кожен педагог має право самостійно висунути свою кандидатуру. Претенденти до участі у програмі подавали заяву, мотиваційний лист і протокол конференції закладу освіти.

«Із претендентів, які подали свої документи, шляхом жеребкування були утворені пари, які готували майстер-клас. Темою майстер-класу були актуальні для розвитку учня і навчального процесу питання чи проблеми. Пізніше ці майстер-класи претенденти презентували, і на підставі цієї презентації отримали оцінки. Першочергово оцінювались вміння критично мислити й керувати часом, робота в парі та індивідуальна і групова робота», — розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Із переліком тих, хто отримав нагороди, можна ознайомитися тут.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини