“Я хочу підтримати Зеленського старшого… Він назвав тих, хто в його синку розчарувався, біомасою…” – Тарас Чорновіл

Чорновіл

“Нормальна людина біомасою за пів року не стає. І пан професор Зєлєнскій про це теж знає…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український політичний діяч, Народний депутат України III, IV, V, VI скликань Верховної Ради України Тарас Чорноовіл:

“Я тут ні разу не коментував абсолютно дике, безкультурне й ватне інтерв’ю батечка нашого прєзічка. Не робив цього через те, що й без мене його дуже вміло та аргументовано розібрали інші колеги.

А ще через те, що хворих критикувати якось ніби й грішно. А нема важчої хвороби, ніж бути душевнохворим. У цієї особи найважча форма – душа разом з інтелектом вивітрилася. Очевидно, що вже дуже давно. Ще до того, як породив на світ свого зеленого синочка й передав йому власний генетичний код у спадок…

Але зараз тут я хочу акцентувати на чомусь іншому. Навіть підтримати Зеленського старшого. Він назва тих, хто в його синку розчарувався, біомасою. То в чому ж він неправий? Мудрі не зачаровувалися. А його слова – найкраща оцінка всім тим, хто голосував за зелену владу, від тієї ж зеленої команди.

Тільки доки вони (їхні виборці) сліпо вихваляють кожен крок, пук і как свого ідола, їх обзивати якось недоцільно. Коли ж розчаровуються, то вже можна сказати про них усю правду. Адже нормальна людина біомасою за пів року не стає. І пан професор Зєлєнскій про це теж знає.”

Я тут ні разу не коментував абсолютно дике, безкультурне й ватне інтерв'ю батечка нашого прєзічка. Не робив цього через…

Gepostet von Taras Chornovil am Samstag, 21. Dezember 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини