“Сьогодні була на нашому “слуганародівському” корпоративі… Ми, Кабмін і Офіс Президента. Дуже живий, радісний, дружній вечір” – Ліза Богуцька

“Дуже хочеться вірити, що ми не сильно вас розчарували. Адже не сильно ж, правда? Ну, якщо навіть і дуже, то думаю, що це тимчасово.”

Українська блогерка, громадська активістка, депутатка від партії «Слуга народу» Ліза Богуцька на своїй сторінці у Facebook поділилася враженнями від корпоративу:

“Я раніше бачила фотки і відео з різних парламентсько-партійних корпоративів.

Чесно кажучи, кожен раз мені думалося, що це якийсь вкрай-пафосний совок.

Сьогодні була на нашому (рідному) “слуганародовському” корпоративі. Дуже живий, радісний, дружній вечір.

Ми, Кабмін і Офіс Президента. А на сцені – концерт. Поздоровлення з прийдешнім були сповнені гумору. Несподівано, правда?)))

І я вас, друзі вітаю з тим, що ви були терплячі і разом з нами творили зміни. Адже, якби не ви, не було б нас. Дуже хочеться вірити, що ми не сильно вас розчарували. Адже не сильно ж, правда? Ну, якщо навіть і дуже, то думаю, що це тимчасово.

Спасибі вам, що переживали за нас і підтримували.

Наших 4 парламентських місяці закінчилися!”

Я раньше видела фотки и видео с разных парламентско-партийных корпоративов. Честно говоря, каждый раз мне думалось, что…

Gepostet von Liza Bogutskaya am Freitag, 20. Dezember 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини