“Сивохо може поїхати на площу в Донецьк і на колінах вибачатися там цілодобово” – Роман Скрипін

скрипін

Журналіст Роман Скрипін висміяв радника секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергія Сивохо.

Сивохо, це ж продукт, те що називається “95 квартал”, “КВН”, “Ліга сміху”, “Слуга народу” і “Свати”.

Вибачитися перед ким? Сивохо може персонально поїхати, встати на коліна на площі в Донецьку і вибачатися цілодобово. Це його вибір“, – сказав він в ефірі каналу Skrypin.ua, – інформує Gazeta.ua

Журналіст назвав “популізмом” законопроект, який передбачає виплату пенсій жителям окупованого Росією Донбасу без статусу переселенця.

Якщо вони постійно перетинають туди-сюди, питання: чому вони сидять на окупованих територіях? Їх це влаштовує? Ви дістаєте ще якусь пенсію? Бо відомо, що дістають по дві пенсії – у рублях і в гривнях.

Інша справа, питання до української держави. Якщо вам настільки дорогі українські громадяни, зробіть евакуацію бажаючих, забезпечте їх житлом і всіма соціальними речами на неокупованій території. Щоб вони туди-сюди не їздили“, – зауважив Скрипін.

Спекулятивно кидають кістку, кажуть “ми зараз все для вас робимо”. Ті починають їздити, отримують по дві пенсії. А ті, хто живуть на підконтрольній території отримують одну.

Далі питання, чому не працює СБУ. Яка б мала ідентифікувати тих людей, які виступали колаборантами під час окупації Донецької і Луганської областей. Тобто, можна все робити і потім тобі за це нічого не буде. І мало того, тобі ще пенсію просто так дадуть. А якщо ці люди агітували за “Путин прийди”, ходили на “референдуми”. А зазвичай це літні люди, які люблять Радянський Союз“, – сказав журналіст.

Рекомендуємо до перегляду:

До теми: Маруся Звіробій – Скрипіну: “Я нічого не винна людині, яка 6 років сміялася над країною” (відео)

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини