“Це 21-річний хлопець, авто якого зіткнулося з машиною Кулеби… Він заслуговує на власну правду і нашу підтримку” – блогер

Український блогер та волонтер Назар Приходько на своїй сторінці у Facebook розповів все, що йому вдалося дізнатися про хлопця, який потрапив в аварію, за участю Миколи Кулеби.

Пов’язане зображення

Користивачі мережі у коментарях підтримали хлопця та побажали йому швидкого одужання:

“Це все, що я зміг нарити шукаючи інформацію про хлопця, який став невільним учасником ДТП, спричиненої уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою 24.11.2019 під Києвом.

З епічного за своєю дурістю та заанґажованістю допису Антона Геращенка про цю ДТП ми знаємо, що хлопцю 21 рік (1998 р.н), він з Гатного Києво-Святошинського району Київської області і звати його “П”… Все.

Оце зображення одразу після ДТП, на якому видно, що у хлопця обличчя в крові – все що я можу вам дати.
Він не винен. Більше того – він ще й везунчик! Здивовані? А уявіть, якщо б на тому перехресті не було б камери спостереження, уявіть, якби я та інші блоґери не встигли викласти відео з камер у Фейсбуці та інших соцмережах і його стерли… Геращенку не довелося б 13 разів переробляти пост. Пацан пішов би винним “тікі так”.

Зараз він у Києво-Святошинській районній лікарні. Думаємо з Другом провідати його. Він заслуговує на власну правду, на суспільний захист і нашу підтримку!
Апдейт: мені написав Друг, який працює адвокатом.Наведу його цитату: “Прочитал в Вашем посте о том, что Вы собираетесь навестить завтра парня, который попал в ДТП. Адвокаты нашего объединения готовы оказать ему квалифицированную юридическую помощь на бесплатной основе – передайте ему это пожалуйста”. У мене НЕЙМОВІРНІ Друзі! І да – збираємось!”

Це все, що я зміг нарити шукаючи інформацію про хлопця, який став невільним учасником ДТП, спричиненої уповноваженим…

Gepostet von Назар Приходько am Montag, 25. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини