“Така солодка прогулянка Президента вулицями урядового кварталу, тихий ніжний звіт… Швидкістю падіння задоволений, турбо режим не вимикайТе!” – Володимир Омелян

омелян

“Ех, був би мене свій олігарх і телевізійний канал – яку розкішну пародію можна було б зняти…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише колишній український урядовець, міністр інфраструктури України в 2016—2019 рр. Володимир Омелян:

“Така солодка прогулянка Президента вулицями урядового кварталу, тихий ніжний звіт за тиждень «ми не танцюємо – ми торгуємо. Тьху, не жартуємо, а гаруємо!».

Ніщо не видавало в Штірліці радянського розвідника: ні декілька склейок в «стрімі», ні голови охоронців, які попри заборону весь час попадали в кадр заднього плану і псували вигляд звичайної прогулянки серед людей, ні захеканий голос лідера, який на 13 хвилині дихав так, наче біг годину (видно, дублів було багато).

Ех, був би мене свій олігарх і телевізійний канал – яку розкішну пародію можна було б зняти…

Все буде добре, ми працюємо, – невтомно повторював він. 50% рейтингу будемо рятувати тижневими відео, а 10% – щоденними.

Швидкістю падіння задоволений, турбо режим не вимикайТе!”

Така солодка прогулянка Президента вулицями урядового кварталу, тихий ніжний звіт за тиждень «ми не танцюємо – ми…

Gepostet von Volodymyr Omelyan am Montag, 25. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини