Тимошенко з’явилася на публіці з “культовою” зачіскою (фото)

Політикиня виступила з промовою про ситуацію в Україні на Саміті Європейської народної партії в Загребі.

Народний депутат України, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко знову з’явилися на публіці у своїй традиційній “косі”, передає Вголос.

Сьогодні працюю у Загребі. Цими днями тут відбуваються Саміт та Конгрес Європейської народної партії (EPP – European…

Gepostet von Юлія Тимошенко am Mittwoch, 20. November 2019

У колишньому образі політик виступила з промовою про ситуацію в Україні на Саміті Європейської народної партії в Загребі (Хорватія), передає пресслужба партії.

Виступ на Конгресі ЄНП

Мир в Україні не повинен бути досягнутий шляхом капітуляції! Саме ця думка була наріжним каменем мого виступу на Конгресі Європейської народної партії (EPP – European People's Party) у Загребі.Я закликала лідерів ЄС спільними зусиллями зупинити страждання українців через війну Росії проти нашої держави. І назвала конкретні кроки підтримки, що їх чекають на берегах Дніпра: ☑️ не допустити під час Нормандських переговорів нав'язування Києву рішень, які призведуть до руйнації нашої територіальної цілісності☑️ не послаблювати санкцій проти Росії в час, коли українців щодня вбивають на війні☑️ не вдавати, що можливий «business as usual», особливо в питанні Північного потоку-2Україна сьогодні – єдина країна в Європі, на території якої йде війна, на території якої є окупація. За п’ять років агресії ми втратили 13 тисяч життів, в тому числі 147 дітей. Півтора мільйони стали біженцями у своїй власній країні.Майже 80% українців позитивно ставляться до ЄС. Це більше, ніж у багатьох країнах-членах Євросоюзу. Ми чекаємо, що Європа виправдає сподівання наших людей.Я переконана: єдиної і вільної Європи не може бути без єдиної вільної та мирної України!#EPPZagreb

Gepostet von Юлія Тимошенко am Mittwoch, 20. November 2019

На опублікованому фото Тимошенко з “косою” стоїть поруч новообраним Президентом Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляйен.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини