“У нас немає більше часу на експеременти ідіотів і зрадників… Нехай вчаться в бібліотеці, а не на державі” – Володимир Омелян

омелян

Колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook  прокоментував заяву про звільнення заступниці Міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Лани Зеркаль:

Далі пряма мова Володимира Омеляна:

“З першого дня появи Зеленського на політичній арені я був переконаний, що це російська операція «Буратіно», яка має на меті дестабілізацію і руйнування України. Підтримана окремими українськими олігархами, яким все ще не вистачає «кусочка щастья».

Вчора російські ЗМІ розігнали інформацію, що порядок денний і рішення нормандського саміту вже готові і погоджені усіма, в тому числі радниками Президентів. Тобто, Україну вже продали.

Вчора Denys Bihus опублікували чудове інтерв’ю Lana Zerkal. Вона – переможець, переможець над Москвою в неймовірній битві в міжнародних арбітражах. Їй немає місця в команді Зеленського, бо вектор Зеленського – російський. У нього перемоги не планують, бо планують капітуляцію.

Тому завтра ми повинні бути на Майдані і нагадати владі, що люди гинули і гинуть за Україну, а не колаборантів.

Відсвяткувати перші і останні півроку Зеленського.

У нас немає більше часу на експеременти ідіотів і зрадників.

Нехай вчаться в бібліотеці, а не на державі.

І спершу треба навчитися любити Україну.

21 листопада – особливий день. День Революцій!”

З першого дня появи Зеленського на політичній арені я був переконаний, що це російська операція «Буратіно», яка має на…

Gepostet von Volodymyr Omelyan am Dienstag, 19. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини