“Ау! Зупиніть його! Є ж серед “слуг” слуги совісті і відповідальності?” – Микола Княжицький

“Зеленський видав указ про стандарти новин. Оруел знав, що ми житимемо у клоунократії!!!”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український журналіст, голова Комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький

“І сміх і гріх. Тепер у новинах обов‘язковим буде , як я розумію називати Україну пові*ю і грати причинним місцем на роялі.

Я не хочу бути критиканом. Я щиро хочу, щоб Україна рухалася вперед як європейська демократія, хто б не був президентом. Але хто йому підсовує цей малограмотний диктаторський абсурд??? Ау!!! Є ж серед слуг не тільки слуги ідіоти*му, а й слуги совісті і відповідальності? Зупиніть його!!!

PS. А закон про заборону громадянам країни-агресора володіти медіа не потрібно розробляти у Кабміні. Потрібно просто перестати блокувати на догоду країні агресору мій законопроект 2072 , у якому така заборона ефективно виписана. Мені шкода, що президент моєї країни виглядатиме у світі як смішний маленький тир@нчик.”

Зеленський видав указ про стандарти новин. Оруел знав, що ми житимемо у клоунократії!!! І сміх і гріх. Тепер у новинах…

Gepostet von Mykola Kniazhytsky am Samstag, 9. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини