9 хвилин через шалені затори: Як львівські водії пропускають спецтранспорт з сиреною (відео)

9 хвилин через шалені затори: Як львівські водії пропускають спецтранспорт з сиреною
9 хвилин через шалені затори: Як львівські водії пропускають спецтранспорт з сиреною

В суботу, 9 листопада, львівська патрульна поліція оприлюднила відео, на якому можна побачити як львівські водії пропускають спецтранспорт з увімкненими проблисковими маячками та сиреною.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Інцидент стався ще у четвер, 7 листопада. У той час, коли екіпаж патрульної поліції оформляв на вулиці Свєнціцького ДТП без потерпілих, до них підбіг схвильований чоловік. Він повідомив, що його сестрі дуже погано і він боїться не встигнути довести її до лікарні.

Поліцейські одразу ж вирішили супроводити авто з хворою жінкою, якій до слова, напередодні зробили операцію. Екіпаж поліції увімкнув сирену та проблискові маячки і попри затори допомогли швидко доставити важкохвору у лікарню.

Як у Львові пропускають спецтранспорт, який супроводжує хвору жінку

Коли немає часу на зволікання. Львівські патрульні здійснили супровід важко хворої жінки до лікарні У четвер на вулиці Свенціцького, екіпаж патрульної поліції оформляв ДТП без потерпілих. При оформленні адмінматеріалів, до них підбіг схвильований громадяни і повідомив, що в салоні автомобіля знаходиться його сестра, якій напередодні провели операцію, а на даний момент вона дуже погано себе почуває. Він везе її в лікарню, але через ранішні затори боїться не встигнути. Поліцейські без зволікань прийняли рішення негайно супроводити авто з хворою жінкою до Лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Миколайчука. Екіпаж увімкнув звукову сирену та проблискові маячки і оминаючи затори здійснили супровід автомобіля з важкохворою до медичного закладу. Згодом, чоловік зателефонував на спецлінію 102 і висловив щирі слова вдячності патрульним. І ми дякуємо колегам з 2 батальйону Олександр Савицький та Mykola Vasylovych Zelenevych за службу! Немає нічого ціннішого за людське життя. Наголошуємо на необхідності пропускати спецтранспорт з увімкненими проблисковими маячками та іншими сигналами, адже від цього залежить чиєсь життя.#lvivpolice #патрульнаполіція #ПорядокЦеТи

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Freitag, 8. November 2019

Поліцейські допомогли швидко доставити хвору до лікарні (Відео Патрульної поліції)

До теми: Молодці! Як пропускають швидку допомогу в час пік львівські водії

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини