Золоте кільце: особливості вибору

Одне з найдавніших прикрас – кільце, а один з найбільш шанованих і благородних металів – золото. Вишукане і дороге золоте кільце є предметом жадань багатьох жінок і відмінним способом проявити свої почуття.

Як вибрати кільце по формі руки?

Компанія Злато виступає експертом в світі ювелірних виробів і просуває культуру носіння, рекомендує, як вибирати і з чим носити прикраси. Досить складно самостійно вибрати золоте кільце онлайн, не маючи достатньо знань.
золото
Гармонійно виглядати на руці буде кільце, підібране відповідно до будови кисті. Спершу потрібно порівняти форму, а також ширину долоні і пальців з параметрами кільця, врахувати наявність каменю. Варто звернути увагу на такі аспекти:

  1. Невеликій долоні потрібна відповідати не масивна прикраса, в пріоритеті маленькі круглі або овальні камені.
  2. Для широкої долоні асортимент більше: якщо пальці руки короткі і великі, не слід вибирати дуже широкі кільця – вони обтяжують кисть, роблять візуально більш грубою. Тонкі моделі також не вдало виглядати. Кращий варіант – витончені кільця з каменем форми краплі або овалу.
  3. Візуально подовжити короткі пальці здатні кільця з вертикальними елементами, варто уникати плетінь і дугоподібних вставок.
  4. На тонких довгих пальцях гармонійно виглядатимуть кільця з горизонтальними елементами, витягнута форма менш вдала. Власницям таких кістей рекомендується купити золоте кільце середньої товщини без вставок, або з дрібним або середнім розміром каменю незвичайної форми.

Як вибрати вдале золоте кільце?

Необхідно врахувати при покупці кільця з золота кілька критеріїв:

  • вибір металу і проби, вага і розмір кільця – найважливіші параметри, ціна багато в чому залежить саме від них;
  • профіль кільця – прикраса має бути зручним в носінні;
  • тип і вид поверхні: полірування дає сяйво і блиск, алмазні грані і карбування надають поверхні красиву текстуру.

Щоб вдало вибрати золоте кільце, варто купувати його у відповідності з віком. Юним дівчатам підійдуть тонкі вироби, а старшим за віком – масивніші. Велике кільце з великим каменем розкішно виглядає на жінці постарше, а на молоденькій – вульгарно і недоречно. Статус виробу надають вставки, відповідно ціни на такі кільця вище.

золото

Враховувати при виборі кільця необхідно стиль в одязі, а також свій смак, його поєднання з іншими прикрасами. Всім, хто бажає знайти своє ідеальне кільце – експерти Zlato готові допомогти з вибором. Широкий асортимент виробів і корисна інформація неодмінно чекають всіх бажаючих. Поспішайте!

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини