“Цей шедевр увійде у збірник “Найкраще про найвеличнішого лідера сучасності” – політтехнолог про Мосійчук

“Цей шедевр увійде у збірник “Найкраще про найвеличнішого лідера сучасності”…

Про це на своґй сторінці у Facebook український політик та чиновник, колишній журналіст Володимир Горковенко:

“Критикувати Президента Володимира Зеленського означає воювати проти держави». Це цитата ведучої ток-шоу «Право на владу» головного провладного каналу «1+1» Наталії Мосейчук… Цей шедевр увійде у збірник «Найкраще про найвеличнішого лідера сучасності»….
При цьому, тепер, по четвергах, на кожній програмі провладного тв-каналу обговорюють якусь стратегію. Зашквари «слуг» це нецікаво, це не стратегічно, це дрібно… Це при Порошенку щодня можна було обговорювати корупцію, мальдіви, ротердами, ліпецьки та купу різних фейків. Тоді було не до стратегії. Потрібно було мочити. А при Зеленському лише щось стратегічно-позитивне, бо «Вова устал от негатіва».
PS: Наталя Мосейчук знову повторила, що критикувати Володимира Зеленського не можна, але сама далі критикує Петра Порошенка. Вона цілу програму нав’язує думку про те, що ми програли інформаційну війну. Нав’язує, бо міністр Володимир Бородянський гне іншу лінію, не по сценарію.”

«Критикувати Президента Володимира Зеленського означає воювати проти держави». Це цитата ведучої ток-шоу «Право на…

Gepostet von Володимир Горковенко am Donnerstag, 7. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини