“В Україні в російських школах з 2 по 10 клас всі вивчали українську. То за 9 років можна навчити барана грати на сопілці” – блогерка

“За 9 років можна навчити барана грати на сопілці, а не тільки вивчити РІДНУ мову, мову бабусь та дідусів…”

Про це пише українка Маргарита Сидоренко Дарда:

“Я народилась та виросла в Києві. В ті часи коли хтось говорив у Києві українською мовою автоматично вважався жлобом та кугутом, тому переважна більшість жителів Києва говорила російською. З часів незалежності України я стала говорити українською мовою лише тому, що я українка і живу у своїй державі. Тому мені цікаво чому так звані «русскоязьічньіе» в Україні весь час доводять, що не можуть вивчить українську мову? Я теж ходила в російську школу, але на території всієї України в російських школах з 2 по 10 клас всі вивчали українську. То за 9 років можна навчити барана грати на сопілці, а не тільки вивчити РІДНУ мову, мову бабусь та дідусів, яку чули змалечку на кожних літніх канікулах. Справа в тупості чи чомусь іншому? Коли до них дійде, що не буде мови, НЕ БУДЕ УКРАЇНИ!!!”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини