Український школяр зібрав мільйон лайків, аби батьки дозволили завести собаку

8-річний Кирило з Кропивницького, аби вмовити маму купити йому собаку, звернувся за допомогою до соцмереж. І йому вдалось зробити неможливе: він зібрав мільйон лайків і тепер виховує цуценя, розповідає ТСН.

Школяр зібрав мільйон лайків, аби батьки дозволили завести собаку

8-річний Кирило з Кропивницького, аби вмовити маму купити йому собаку, звернувся за допомогою до соцмереж. І йому вдалось зробити неможливе: він зібрав мільйон лайків і тепер виховує цуценя. Більше відео дивіться на сайті http://tsn.ua/video/video-novini

Gepostet von ТСН am Montag, 4. November 2019

Третьокласник Кирило вигулює в парку свого нового друга. Учить цуцика йти поруч і виконувати команди. А ще місяць тому мати собаку йому здавалося нездійсненною мрією. Як не хотів хлопчик собача, мати відмовляла. «Вона була проти, бо думала, що у нас багато роботи, а нам і так важко, тому що ще брат маленький», – каже хлопчик.

Кирило не здавався, тож мама запропонувала компроміс – він малює плакат, розміщує його в соцмережі, і якщо бажання дитини мати собаку набере мільйон вподобайок – собаку таки йому купує. Кирило так і зробив, і його пост дістав шалену підтримку людей із різних континентів. Десятками різних мов незнайомі люди бажали йому здійснення мрії. «Я набрав мільйон лайків за п’ять днів. Я був у шоці», – пригадує хлопчик.

«Ми це зрозуміли, коли були перші 100 000. Ми вже поїхали до заводчиків і подивилися цуценятко. Вона нам одразу сподобалася, вона чудова дівчинка», – додає мама Кирила Юлія.

Мрія Кирила здійснилася за кілька днів після останнього, мільйонного, плюсика. Якось увечері в двері подзвонили, і на порозі з’явилось цуценя. Чотирилапу мрію назвали на честь набраного мільйона лайків – Міллі.

Кирило виявився відповідальним господарем. Він вигулює тримісячну Міллі, прибирає за нею «калюжі», які поки що трапляються, і запевняє – собака йому ніколи не набридне. А всіх, хто допоміг йому здійснити мрію, обіцяє тримати в курсі про успіхи Міллі. Більше читайте тут: https://tsn.ua/tsikavinki/8-richniy-kropivnichanin-nazbirav-milyon-laykiv-z-usogo-svitu-schob-yomu-podaruvali-pesika-1437441.html

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини