“Були в Єгипті… Люди так втомилися від війни, що вибрали собі президента миру, а потім на відпочинок ломанулися” – українка

“Люди так втомилися від війни, так втомилися, що вибрали собі президента миру, партію миру, а потім від втоми та з почуттям виконаного боргу на відпочинок ломанулися”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише українка Анастасія Кушніренко:

“Були в Єгипті.
Потішило, що рузьких бачили лиш один раз, і тоді, коли вони до нашого готелю прийшли в аквапарк, бо жили в якомусь сараї без розваг проїжджали ми повз отой резорт дорогою в аеропорт… ну то таке, позловтішалася я трохи та й годі.
А що цікавого? А от те, що стільки української мови я в рідному місті не чую, а в Шармі вона скрізь луна.
Єва там собі друзів кожен день знаходила, ну я і питала малих, звідки вони. А потім до гуглу, бо назви деяких населених пунктів не чула навіть, що мені честі не робить, звичайно
Відпочивають українці з різних куточків країни, маленьких містечок та селищ. Повно людей в шикарних готелях, і майже всі наші.
А не було такого ані 3, ані 5 років тому, хоча готелі тоді були скромніші
І от що я подумала.
Значить, за правління клятого бариги, що тільки й знав, як на війні наживаться і простий нарід™️ обкрадати, пересічний українець зміг собі не тільки на піввареника, а й на відпочинок 5* назбирати грошиків.
Причому, концентрація українців на курортах та у Європах (у мене вся стрічка у світлинах знайомих на Європейських вікендах) значно збільшилася в останні роки, коли зубожіння вже дійшло найвищого ступеню, і навіть борща нема за що зварити. То не я так собі придумала, то найчесніші журналісти з 1+1 кажуть.
Мабуть, люди ото так втомилися від війни, так втомилися, що вибрали собі президента миру, партію миру, а потім від втоми та з почуттям виконаного боргу на відпочинок ломанулися,бідосі.
#думкивголос.”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини