“Подивилася відео, де жителі Тернополя зустріли Зеленського… Мені не шкода його зовсім” – волонтерка Наталія Юсупова

“Подивилася відео, де жителі Тернополя з криками «Ганьба», зустріли Зеленського, який швидко йшов в проході, перелякано озираючись на всі боки. Ну як приємно? Чи те ще буде…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтерка Наталія Юсупова:

“Лаври закінчилися, прийшла дійсність, та й платіжки скоро прийдуть і буде Вам по самі вуха лайна. Вибачте за грубість. Звичайно, зараз набіжать дармоїди і розкажуть, що це були заробітчани і Порошенко всім заплатив. Але ця казка вже не працює, люди починають потихеньку розуміти, що відбувається і що обіцяного раю не буде. Ось були у людини улюблена робота, успіх, аншлаги, великі доходи, слава… Ні, захотілося бути президентом. Жадібність завжди губить людей, завжди! Я б зрозуміла, якби був досвід роботи в державних структурах, у фінансових або інвестиційних фондах, та хоч би в ЖЕКу працював, ну хоч громадським діячем або активістом. Ні!

Ідея була не скільки витягнути країну з кошмару війни, на українських умовах, а як поставити маріонетку, якою можна керувати як хочеться. Ну не розуміє людина як управляти державою, це складно навіть для найрозумніших, але ж по обличчю було видно, що він сумнівався, але марнославство захлеснуло здоровий глузд. Адже він не дурний, але ось це «А чому б і ні, такий шанс буває раз в житті ..» зіграло з ним злий жарт. Буває. Потім ті, хто умовили просто використають його і викинуть, а самі сухі з води вийдуть і все. Жив собі спокійно, а зараз небезпечно, страшно і прогнози не тішать. Та й народ з приходом холод, протверезіє і надумаєть, а де ж те, про що цей чарівний хлопець нам на стадіоні розповідав. Ні, мені не шкода його зовсім, мені страшно за країну і людей, занадто велика ціна заплачена за ці роки, щоб ось так безвідповідально упускати шанс бути цивілізацією”

Посмотрела видео, где жители Тернополя с криками « Ганьба», встретили Зеленского, который быстро шёл по проходу,…

Gepostet von Nataliia Yusupova am Freitag, 1. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини