Наказ зняти українські прапори в Станиці Луганській надійшов з Офісу президента – волонтер

Наказ зняти державні прапори України у Станиці Луганській надійшов з Офісу президента України. Про це повідомив волонтер і громадський активіст Мирослав Гай.

За його інформацією, розпорядження прибрати подалі прапори з очей терористів зробив головний консультант головного департаменту регіональної та кадрової політики Офісу президента України Горбенко Ігор Володимирович. Мотивація – не дратувати зайвий раз російських окупантів. Розпорядження із Києва обурило не лише активістів, але й військових. На щастя, його швидко скасували, передає Syla.News.

Зокрема, Мирослав Гай пише у соцмережі: “Радий повідомити, що після скандалу, який ми здійняли, щодо ганебного факту зняття українських прапорів, які начебто провокували росіян – прапори повернуто. Українські патріоти Луганщини, за підтримки ЗСУ, підняли прапори над Станіцею.

Патріоти повідомили, що наказ про зняття прапорів дав головний консультант головного департаменту регіональної політики Офісу Президента України Горбенко Ігор Володимирович.» «Сподіваюсь, що то було лише непорозуміння, а не системна антидержавницька політика. Шкода коли від дурнуватих рішень страждає і репутація самого інституту президентсва», – додав волонтер.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини