“Дивись сюди, зе-виборець! Ти не втомився від війни, ти слабкий, соромишся власного страху! І розумієш це” – волонтер

Український волонтер та активіст Tim Zlatkin на своїй сторінці у Facebook звернувся до виборців Володимира Зеленського:

“Дивись сюди, зе-виборець…

Ось нас один від одного розвели і руками не дотягтися до твоєї морди. І ми піднімаємо камені. Нас розтягують подалі, щоб не докинути – і ми беремо в руки зброю. Ще далі, по кілометру і два, на відстані пострілу – далі будуть міномети і гаубиці… Потім артилерія, за нею гради, смерчі, урагани …

Чим далі відбувається розведення сторін, тим серйозніша і важча зброя застосовується.

Запам’ятай: ТИХО НЕ БУДЕ. Ніде. Тому що та сторона має лише одну мету – нас знищити. Домовитися десь посередині вийде. Історія сотні разів це доводила.

І тебе ніхто з них не помилує, повір. Сховатися в своєму ілюзорному маленькому світі не вийде. Тому що зізнайся – ти не втомився від війни, ти соромишся власного страху. Тобі боляче і прикро, що ти ніхто і твої лапки короткі. І зробити з цим нічого не можеш, тому хапаєшся за рятівну соломинку – домовитися про мир. Забуваючи при цьому, що домовляються тільки рівні. Ти ж слабкий. І розумієш це.”

Смотри сюда, зе-избиратель… Вот нас друг от друга развели и руками не дотянусь до твоей морды лица. И мы поднимаем…

Gepostet von Tim Zlatkin am Samstag, 2. November 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини