“Ви навряд чи прочитаєте, але, є шанс… Тут говорять, що Ви від негативу втомилися” – блогерка до Зеленського

Блогерка із Запоріжжя Оксана Кононова звернулася у своєму блозі у Фейсбуці до Президента України Володимира Зеленського:

“Привіт, не л*х. Ви навряд чи це прочитаєте, але, шанс. Раптом, за теоріює трьох рукостискань, вийде.
Тут говорять, що Ви від негативу втомилися. Правда чи що? Думаю, Ви в курсі, хто ця Леді на фото.

І, у мене пропозиція. А давайте Ви їй розповісте про негатив і втому. Після п’яти років потоків словесного гі*на, які з Вашою допомогою і на потіху Вашому електорату, лив на всю її сім’ю Ваш «Квартал». П’ять років під пресом. П’ять років з гордо піднятою головою і гідністю, поруч з чоловіком, нести звання першої пари держави. Знаєте, що таке гідність?

Кажуть, в одній країні навіть революція цієї масої гідності була. У тій самій країні, яка пов*я, за Вашою версією. Та сама революція, яка, «якщо дати ебонітові палички»… Цікаво, коли Ви ротом вимовляли все це, хоч раз замислювалися, що можна «втомитися від негативу»? Тому що, якщо ні, то Вас чекає ще багато цікавих відкриттів.”

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини