“Ми повинні знову об’єднати родину. І цей процес вже йде!” – Сергій Сивохо

“Третій день у Маріуполі.На Форумі Єдності поділився своїм баченням, як об’єднати людей, прийти до діалогу, і головне, налаштувати всіх українців на хвилю миру і єдності.”

Про це на своїй сторінці у Facebook поділився радник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо:

“Ми розуміємо, що зараз поле битви – розум і серця людей. Політтехнології і ЗМІ поступово перетворюють суспільство в кероване ком’юніті.

Важливо пам’ятати про наших дітей, яким доведеться заліковувати рани цієї війни. Нам всім необхідно зрозуміти, що через збройний конфлікт на Донбасі, ми втрачаємо ціле покоління! Тому необхідно створити програму «To win the new generation».

Щоб стати мирною, вільною, насправді, європейською країною – всім нам потрібно об’єднати зусилля і працювати. Працювати над собою і над помилками. Перестати вішати ярлики один на одного, і ділити українців на сорти. Так, ми різні! Але в цьому різноманітті – наша сила! Потрібно просто навчитися знову чути і слухати один одного!
Тільки так ми зможемо повернути Донбас і людей, які проживають на непідконтрольних територіях. Ми повинні знову об’єднати родину.

І цей процес вже йде! Ви знаєте, вчора почалося розведення сил в Золотому. Це маленький крок, але в правильному напрямку. На жаль, не всі це розуміють і приймають.

Саме тому ми вже працюємо над створенням Національної платформи примирення і єдності, щоб об’єднати всі сили України для пошуку діалогу на шляху до миру. І повірте, примирення неминуче!
А значить, сильній і незалежній Україні бути!
Все буде #Україна”

Третий день в Мариуполе. На Форуме Единства поделился своим видением, как объединить людей, прийти к диалогу, и…

Gepostet von Сергей Сивохо am Mittwoch, 30. Oktober 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини