“Подивилась зустріч президента з добровольцями. Ну що вам сказати? Пацанчик на районі. Одного вже відправили до Ростова” – Зоя Казанжи

“Подивилась зустріч президента з добровольцями та ветеранами. Ну що вам сказати? Пацанчик на районі. Одного вже відправили до Ростова.”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише українська журналістка, письменниця, блогерка Зоя Казанджи:

“Цей же, якби цікавився політикою хоч трохи, знав би про такий факт. А оскільки цей думає, що біологія і зародження життя почалися з нього, то немає на те нашої ради.
Після «спілкування» у штабі ООС повідомили, що ті люди, з якими спілкувався Вовка (41 рочок, виконавець ролі президента України), “перебувають в Золотому нелегально і цьому всьому буде надана правова оцінка”.
Тобто, штаб ООС свідомо підпустив Вову до невідомо кого? До нелегалів і порушників законів? А якби його там застрелили?
Я мало вірю в те, що зустріч не була санкціонована службою безпеки і охороною президента. Скоріше за все, після хамського ляпання язиком, яке ми неодноразово спостерігали раніше і побачили зараз, штабісти намагаються якось пом’якшити вихлоп і знівелювати скандал.
Але ось що я хочу сказати про «нелегальних добровольців».
В 2014 році, коли Донбас вже був нафарширований смертоносною російською технікою і зброєю, такі самі «нелегальні добровольці», в кросівках і тапках на босу ногу, пішли вмирати за свою країну і за свою землю. А Вовка в цей час, 14 травня 2014 року, постив життєрадісне відео з Красної площі. І запевняв, що «все истории, все легенды, что в России происходит информационная, антиукраинская война, все неправда. Я нахожусь здесь уже второй раз и вас, бендеровцев, уже ненавижу».
Остання фраза – це такий жарт. Власне, до цього були «ебонітові палички» і «сеньйор Голодомор». Тому все ок з точки зору пацанчика з району і маргінесу, який хавав цю бидлятину.
А за день до такої оптимістичної заяви майбутнього, прости Господи, президента України, 13 травня 2014 року сталося таке: близько 30-ти проросійських терористів влаштували засідку на околицях села Маячка у кущах уздовж річки. Внаслідок нападу терористів на колону 95-ї окремої аеромобільної бригади ЗС України загинули 6 десантників, 9 отримали поранення та контузії, ще один військовий загинув від отриманих поранень під час транспортування до шпиталю.
Журналісти Схем відслідкували щонайменше чотири польоти Зеленського в Москву в травні-червні 2014 року. В той час, коли розстрілювали наші блок-пости, гинули наші воїни, в тому числі ті самі «нелегальні добровольці», вже були зареєстровані смерті українських дітей і жінок. 14 червня військово-транспортний літак Іл-76 при посадці в аеропорту «Луганськ» був обстріляний терористами. І всі 40 десантників 25-ї окремої Дніпропетровської бригади та 9 членів екіпажу загинули. В той час, коли самі терористи із «ДНР» офіційно підтверджували смерті російських військовослужбовців, Вова включався в прямі ефіри з Москви і стверджував, що в Росії немає «аниукраинской войны».
Тому йому не зрозуміти те, про що намагалися сказати бійці сьогодні в Золотому. Не відчути. Не пече. Не болить. Не сниться.
P. S. Ми ж тепер всі президенти і всі жартуємо. Футболочки нові – перша ще після рекордного спілкування з журналістами; друга – фраза з Золотого.”

Подивилась зустріч президента з добровольцями та ветеранами.Ну що вам сказати? Пацанчик на районі. Одного вже…

Gepostet von Zoya Kazanzhy am Samstag, 26. Oktober 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини