“Зеленський віддав особистий наказ викинути нас із Золотого” – ветерани ООС-АТО (відео)

Президент Володимир Зеленський після ранкової дискусії з тими, хто прибув на захист міста Золотого (Луганська область) у випадку відступу ЗСУ, розпорядився подбати про те, щоб вони надалі не перебували у цьому населеному пункті.

Про це з посиланням на власні дані заявили з місця подій добровольці, серед яких є ветерани війни з Росією, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку ініціативи Останній блокпост. Ні капітуляції у Telegram.

“Після хамської розмови з нами вранці і поширеного відео у соцмережах Зеленський віддав особистий наказ викинути нас із Золотого”, – зазначають вони.

За словами добровольців, спершу у них з главою держави був “конструктивний діалог”, але потім розмова “щось не задалась”.

“Хочемо нагадати, що ми – ті ветерани, які звільнили Маріуполь, Мар‘янку та з десяток українських міст. Ми втратили побратимів, але не здали ворогу ані клаптика української землі. Ми прикривали Ваші спини, поки Ви сиділи в тилу. Зараз Ви нас змушуєте до капітуляції, але ми на це не підемо… І ми залишимось тут до останнього, чого б нам це не вартувало. Ми тут на законних підставах. Це наш конституційний обов’язок – захищати Україну та її громадян”, – підсумували учасники акції.

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини