“Вибачте, але прорвало! Натрапив на допис Корольової, яка просить Зеленського пустити її в Україну…” – Володимир Арьєв

“Вибачте, але прорвало! Випадково натрапив на допис Корольової (в оригіналі Поривай), російської співачки родом українського походження, яка підтримувала Путіна в його агресії проти України…”

Про це на своїй сторінці у Facebook пише український політик та журналіст Володимир Ар’єв:

“Тепер вона просить Зеленського пустити її покласти квіти на могилу її бабусі, бо той пустив ватного актора «Сватів». Я не буду вчергове шпиняти президента за недолугі рішення, які створили прецедент для подібних звернень естрадно-ватної тусовки охочих підзаробити на крові під прикриттям родинного обов‘язку. Скажу одне: я в Росію нев‘їздний з 2008 року, коли після агресії проти Грузії назвав Путіна фашистом з трибуни Верховної Ради. У мене в Росії поховані дві бабусі і дідусь і я теж не можу відвідати їхні могили. Проте, я вірю, що колись приїду до них – транзитом через могили тих, хто напав на мою країну. Але поки наполегливо прошу дуже тих, хто зараз керує Україною, а особливо СБУ і прикордонників: не допускайте сюди путінську мерзоту в усіх її проявах, щоб вони не розносили тут заразу і не заважали нам йти до перемоги над агресором. Другого російського пропагандиста чи співака ротом будуть зустрічати інакше. Не випробовуйте терпіння ветеранів.”

Вибачте, але прорвало! Випадково натрапив на допис Корольової (в оригіналі Поривай), російської співачки ротом…

Gepostet von Volodymyr Ariev am Dienstag, 15. Oktober 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини