“Нам не потрібне примирення ціною приниження” – Святослав Вакарчук

«Останнім часом лунають багато різних заяв як від офіційних осіб, так і від політиків. У них називають різні формули з українськими та іншими іменами, за якими насправді стоїть туман і незрозумілість.

​Фракція «Голосу» вимагає пояснити чітку політику: що означає прагнення до миру? Якою ціною? Що ми будемо для цього робити? Бо поки складається враження, що за туманними словами ховається перспектива чи свідомо, чи несвідомо просто йти до втрати суверенітету України», — заявив лідер «Голосу» Святослав Вакарчук.

«Ми теж, як і всі українці, хочемо, аби в Україні настав мир. Але мир на наших умовах. Ми розуміємо, що дипломатія часом вимагає тиші. Але тиша і приховування — це два різних слова. І мир та примирення — це два різних слова. Нам не потрібне приховування і примирення ціною приниження. Нам потрібна перемога і мир на наших умовах», — наголосив він.

Нам не потрібне примирення ціною приниження, нам потрібен мир на наших умовах – "Голос"Сьогодні, 18 вересня, в парламенті нарешті відбудеться обговорення основ зовнішньої політики — взаємодії України з НАТО, Євросоюзом та ПАРЄ і, найголовніше, питання політики щодо Росії. До участі запрошені міністр закордонних справ, віце-прем’єр з питань європейської інтеграції та представник Офісу президента. Фракція «Голос» запрошує до участі народних депутатів та журналістів, які також зацікавлені у зміцненні позицій України.Про це заявив у Верховній Раді лідер «Голосу» Святослав Вакарчук.«Останнім часом лунають багато різних заяв як від офіційних осіб, так і від політиків. У них називають різні формули з українськими та іншими іменами, за якими насправді стоїть туман і незроумілість. Фракція «Голосу» вимагає пояснити чітку політику: що означає прагнення до миру? Якою ціною? Що ми будемо для цього робити? Бо поки складається враження, що за туманними словами ховається перспектива чи свідомо, чи несвідомо просто йти до втрати суверенітету України», — наголосив він.Вакарчук закликав виважено підійти до цих питань і провести дискусії у відкритому режимі.«Ми теж, як і всі українці, хочемо, аби в Україні настав мир. Але мир на наших умовах. Ми розуміємо, що дипломатія часом вимагає тиші. Але тиша і приховування — це два різних слова. І мир та примирення — це два різних слова. Нам не потрібне приховування і примирення ціною приниження. Нам потрібна перемога і мир на наших умовах», — заявив Святослав Вакарчук.© 2019Політична партія "Голос"

Gepostet von Святослав Вакарчук am Mittwoch, 18. September 2019

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини