Світ у захваті! Українська команда продемонструвала надможливе і стала кращою у світі (відео)

“Командна боротьба – це завжди особливе!.. Коли моя команда бореться, я відчуваю, наскільки ми, українці, можемо бути об’єднані у досягненні перемоги.”

Про це пише Президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич:

“Зустрічаємо сьогодні, 16 вересня о 18:00, нашу переможну потужну національну паралімпійську збірну команду з плавання, яка сьогодні вночі завершить змагання чемпіонату світу в Лондоні. Місце зустрічі: аеропорт Бориспіль, термінал D. Акредитація обов’язкова! Тел. 0937711064, 0442894330

Національна паралімпійська збірна команда України – перша на чемпіонаті світу в Лондоні.

Неймовірна, потужна перемога національної паралімпійської збірної команди України на чемпіонаті світу з плавання, що наразі проходить у Лондоні. У підсумку п’ятого змагального дня українці – перші в турнірній таблиці чемпіонату світу з плавання серед 60 країн-учасниць із загальним результатом у 40 медалей, 14 з яких – золоті, 16 срібних та 10 бронзових! Вітаємо переможців, наших тріумфаторів! Так тримати!!! І нехай збудуться мрії кожного українця на цьому чемпіонаті! Слава Україні!!!

3 золоті, 3 срібні та 2 бронзові медалі вибороли наші славні паралімпійці у п’ятий день змагань у Лондоні-2019 та зробили справжній подарунок Україні в День фізичної культури і спорту.

Неймовірні, потужні золоті нагороди завоювали:

– Крипак Максим на дистанції 100м батерфляєм виборов яскраву перемогу практично перед фінішем! Це вже четверте золото українця, який виступає у класі S10 – спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату.

– Денисенко Ярослав – на дистанції 100 м вільним стилем став першим, в останні хвилини вирвавши перемогу у свого товариша по команді Веракси Максима (в обох спортсменів – порушення зору, клас S12) . Це вже друге золото Ярослава і перша срібна нагорода Веракси Максима.

– Мерешко Єлизавета – стала першою на дистанції 50 м вільним стилем з рекодом цих змагань, а її подруга по команді – Вікторія Савцова стала другою (клас – S6 – спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату). Це була неймовірна срібна нагорода, яка викликала шквал емоцій, сльози радості та гордості за нашу державу і за те, що за неї стоять такі УКРАЇНЦІ!

Не менш яскрава срібна нагорода, від якої тріпотіли наші серця у Піддубної Марини – на дистанції 100 м вільним стилем (клас S11 – спортсмени з порушенням зору).

Бронзові медалі в дебютантів:

– Трусова Андрія – на дистанції 200 м комплексним плаванням (клас SM7 – спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату);

– Гаращенка Кирила – на дистанції 200 м комплексним плаванням (клас SM13 – спортсмени з порушенням зору).

Українські мультимедалісти:

Крипак Максим (4 нагороди – 4 золоті медалі)

Мерешко Єлизавета ( 6 нагород! – 2 золоті, 3 срібні медалі та 1 бронзова (в естафеті мікст 4x50m комплексним плаванням).

Денисенко Ярослав (4 нагороди – 2 золота, 1 срібна, 1 бронзова медалі)

Піддубна Марина (4 нагороди – 1 золота, 2 срібні, 1 бронзова медалі)

Смирнов Віктор (2 нагороди – 1 золота, 1 бронзова медалі)

Стеценко Анна (2 нагороди – 2 срібні медалі)

Гаращенко Кирило (3 нагороди – 1 срібна, 2 бронзові)

Трусов Андрій ( 2 нагороди – 1 срібна, 1 бронзова)

Семененко Ярослав (2 нагороди – 1 срібна, 1 бронзова – естафета мікст 4x50m комплексним плаванням )

Загалом турнірна таблиця п’ятого дня чемпіонату світу, що 9 вересня розпочався у Лондоні, виглядає наступним чином:”

Ми, українці, можемо бути об'єднані у досягненні перемоги!

Командна боротьба – це завжди особливе!.. Коли моя команда бореться, я відчуваю, наскільки ми, українці, можемо бути об'єднані у досягненні перемоги. Хоча, на жаль, далеко не завжди ми об'єднані у тому, щоб досягти мети…У плаванні командність у боротьбі особливо проявляється в естафеті, та ще й у естафеті змішаній, коли українські дівчата і хлопці – в одній команді, підтримуючи один одного, об'єднуючись – перемагають!..Останній естафетний заплив був неймовірним: практично, всю величезну естафетну дистанцію наша команда була далекою від лідерів, домінувала на дистанції російська команда… І… О, чудо сили духу наших дівчат і хлопців! Вони зробили неймовірне і взяли ПЕРЕМОГУ ДЛЯ УКРАЇНИ! Такого переможного фінішу в естафеті у плаванні я давно не бачив!..І головне – цей естафетний світовий рекорд виніс нашу національну збірну команду знову ж на перше місце чемпіонату світу!..

Gepostet von Валерій Сушкевич am Sonntag, 15. September 2019

Алла Гунченко для Про Львів

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини