Новина від TicketsBox: Жителі та гості Львова можуть купувати квитки онлайн

Культурне життя міста Львів досить насичене. Щоб встигнути прослідкувати за найяскравішими подіями сучасній людині потрібно відволіктись від важливих справ. Є вихід – щоб ознайомитись з актуальною афішею концертів та інших подій Львова, достатньо зайти на сайт одного із найкращих квиткових операторів країни TicketsBox.

Переходь за посиланням https://ticketsbox.com/ua/, обирай місто та вже зараз купуй квитки на заплановані заходи.

©TicketsBox

Які концерти будуть проходити у Львові цієї осені?

Ми досить коротко розповімо вам про те, виступи яких виконавці обов’язково потрібно буде побачити. Концертний сезон цієї осені порадує публіку довгоочікуваними заходами:

  • 20 вересня – М’ята в Malevich Concert Arena;
  • 27 вересня – Yarmak в Malevich Concert Arena;
  • 29 вересня – Zetetics в !FESTrepublic;
  • 7 жовтня – Dakh Daughters Band в Драматичному театрі ім. М. Заньковецької;
  • 8 жовтня – Lords of the Sound в Львівська національна опера;
  • 11 листопада – Оксана Муха в Драматичному театрі ім. М. Заньковецької.

Багато інших концертів та вистав чекає на тебе на сайті квиткового оператора TicketsBox. За посиланням https://ticketsbox.com/ua/theater/ можна ознайомитись з театральними виставами, які відбудуться у Львові та інших містах країни. Квитковий сервіс дозволяє купувати квитки на будь-які культурні та спортивні події.

Як купити квиток на концерт чи виставу у Львові?

Разом з TicketsBox зробити це дуже просто. Кожен може оформити покупку за декілька хвилин. Обирайте концерт чи виставу, кількість квитків та оплачуйте покупку за допомогою банківської карти. Після того, як квитки будуть оплачені, вони надійдуть на вказану електронну пошту. Їх можна показати при вході на екрані мобільного телефону, але для зручності їх рекомендують роздрукувати.

Покупка квитків онлайн – дуже зручна послуга, адже вам не потрібно нікуди їхати, витрачати час та зайві кошти. Достатньо лише знайти кілька вільних хвилин, не покидаючи робочого місця або ж насолоджуючись кавою в кав’ярні, можна обрати найкращі квитки на довгоочікувані виступи свого улюбленого виконавця.

Сервіс TicketsBox створено для того, щоб ваше життя стало набагато цікавішим, яскравішим та захоплюючим. Він має простий та дуже зручний інтерфейс, котрий дозволяє обрати концерт чи іншу подію, використовуючи фільтри: місто, дата, концертна локація, виконавець та, навіть, жанр. А афіша TicketsBox оновлюється кожного дня, це робиться для того, що ви не пропустили ні одну важливу подію.

Квитковий сервіс дозволяє тримати руку на пульсі культурного життя країни та отримувати від життя більше позитивних емоцій.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини