“Ідіть звідси!” Пресслужба Зеленського втрапила у скандал із журналістами

Журналістка “1+1” поскаржилася на представників пресслужби президента України Володимира Зеленського, які нібито під час зустрічі глави держави з патріархом Варфоломієм у Стамбулі поводилися некоректно.

За її словами, на адресу представників ЗМІ лунали досить грубі висловлювання. “Ось зараз тільки нічого не вигукуйте, президент не буде з вами говорити все одно! Я вам сказала звідси піти ще 20 хвилин тому, чому ви ще тут?!” – процитувала вона представників пресслужби на своїй сторінці у Facebook, – пише obozrevatel.

Ковальська зазначила, що, за словами її колег, з ними поводилися, як з офіціантами.

Володимир Зеленський на зустрічі з Варфоломієм

“Так працює з пресою апарат президента. Чула десь колись, що їм журналісти не потрібні. Ну-ну”, – резюмувала Ковальська.
"Ідіть звідси!" Пресслужба Зеленського втрапила у скандал із журналістами
Про це ж написала журналістка Яна Слесарчук: “Уявлення не маю, як це вийшло. Може тому, що журналістів було занадто мало і прессекретар розслабилася. Може сонце напекло. День видався поганий. Неважливо. Я уявлення не маю, яка була б реакція у мене особисто прямо там, на місці, якби я почула те, що довелося почути моїм колегам”.

При цьому вона закликала журналістів відреагувати на інцидент, оскільки у майбутньому ситуація може повторитися уже з більшою кількістю представників ЗМІ.

Понятия не имею, как это вышло. Может, потому, что журналистов было слишком мало и пресс-секретарь расслабилась. Может,…

Gepostet von Yana Slesarchuk am Donnerstag, 8. August 2019

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини