Порошенко вночі повернувся до України: фото і відео

П’ятий президент України Петро Порошенко повернувся до Києва з ОАЕ в ніч на 7 серпня. Його борт приземлився в аеропорту Жуляни.

Країна

Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на видання “Страна“. Літак вилетів із аеропорту Рас-ель-Хайма в Дубаї 6 серпня о 20:35 за київським київським часом і приземлився о 02:30.

“Номер борту OH-WIK. Рейс JEF11. Порошенко на цьому ж борту летів тиждень тому з Києва”, – повідомило виданню джерело в Держприкордонслужбі.

Покинув Жуляни Порошенко c сім’єю на двох Mercedes, один із яких атакували 25 липня після допиту в Держбюро розслідувань.

Країна

Країна

Зі свого боку радник п’ятого президента України, волонтер Юрій Бірюков прокоментував повернення Порошенка в Україну іронічним постом.

“Шок, блискавка, без смс і реєстрації – Порошенко прилетів в Україну. Після прильоту держохорона приступила до виконання своїх обов’язків”, – написав він.

Раніше низка ЗМІ поширила фейкову інформацію про те, що нібито Петро Порошенко відмовився від держохорони і терміново покинув Україну. Водночас вказувалося, що Порошенко з родиною поїхав до Туреччини – у Стамбул.

 

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини