“Я не можу зрозуміти тих виродків, які голосували за кума ху… та його команду!” – Олена Мозгова

“Я голосувала за Тимошенко і за Батьківщину…”

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла українська продюсерка Олена Мозгова, а також розкритикувала тих, хто голосував за “проросійську путінську партію”:

“Але я можу зрозуміти всіх тих, хто голосував за Зеленського та Слуг Народу, тому що повне розчарування попередніми керманичами і дали цей результат та і бажання піти в політику Зеленського також десь лежить в цій площині. Можу зрозуміти надії покладені на Вакарчука та його Голос. Я навіть можу якось зрозуміти тих, хто прогосував за Порошенка і ЄС, хоча саме його вважаю винним у реінкарнації Медведчука&Компані, тотальній корупції та зневірі у владі, на яку покладали стіли сподівань мільйони українців! Але я, кУрча, не можу зрозуміти тих виродків, які голосували за кума ху$ла та його команду! Основна маса цих персонажів з Донецької та Луганської області, саме там найбільші показники! Це, курва мать, вас, вашу землю захищаючи загинуло понад 13000 тисяч цвіту нації? Це ми для вас збирали вагони допомоги і досі допомагаємо чим можемо? І ви на п’ятому році війни голосуєте за відверто проросійську, путінську партію? Та пішли ви всі нахєр, голосувальники, разом зі своїми кумирами!
p.sПовна влада, яку отримали ЗЕлені, як на мене, навіть прекрасно! Шансів звинуватити у своїх поразках когось іншого в них вже точно не буде! Тому, як то кажуть, в добру путь, дорогі реформатори! У мене про вибори все!”

Я голосувала за Тимошенко і за Батьківщину. Але я можу зрозуміти всіх тих, хто голосував за Зеленського та Слуг Народу,…

Gepostet von Olena Mozgova am Montag, 22. Juli 2019

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини