“Сьогодні перестало битися серце Ірини, дружини Героя Небесної сотні Ігоря Сердюка” – волонтерка

Відійшла у вічність Ірина Сердюк – дружина героя Небесної сотні Ігоря Сердюка. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила співзасновник і редактор сайту “Небесна сотня” Аліна Бондар

“Боже мій… Відійшла у вічність Ірина Сердюк – дружина героя Небесної сотні Ігоря Сердюка, який поліг на Кріпосному провулку… Пішла до свого чоловіка, так і не дочекавшись покарання його вбивць. Разом по життю. Разом на Майдані. Разом у вічності..Це дуже болить.

Родині – мої співчуття і сил витримати ще одне горе…

Ірина Сердюк викладала на кафедрі «Здоров’я людини та фізичної культури» Кременчуцького національного університету, обслуговувала баскетбольні матчі «Кременя» й довгий час боролася з раком. Прощання з Іриною відбудеться 22 липня. Про місце і час буде повідомлено пізніше.”

Боже мій… Померла Ірина Сердюк – дружина героя Небесної сотні Ігоря Сердюка, якого було убито на Кріпосному…

Gepostet von Alina Bodnar am Freitag, 19. Juli 2019

Відомо, що Ірина Сердюк довгий час боролася з онкологічним захворюванням. Жінка викладала на кафедрі “Здоров’я людини і фізична культура” Кременчуцького національного університету, обслуговувала баскетбольні матчі “Кременя”.

Алла Гунченко для Україна Неймовірна

Редакція може не поділяти думку авторів. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини