“Добре знаю, з якими проблемами зустрічаються українці щодня” –  Світлана Лисецька

«Багато років працюю на благо народу, а тому дуже добре знаю, з якими проблемами зустрічаються українці щодня, – наголошує кандидатка. – Черговий раз доля дає нам шанс подолати політичну, економічну та екологічну кризу, реалізувати пріоритет духовних і моральних цінностей та життєво важливі потреби, якими були, є і будуть здоров’я, праця, зарплата, освіта, житло, комунальні послуги, пенсія, стипендія, добробут. Маємо змусити державних чиновників слугувати народу України, а не власним інтересам».

48-річна Світлана Лисецька кандидатка у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 116. Іде на вибори як самовисуванка.

Світлана очолює львівський осередок партії «Зелена планета», адже 14 років тому була однією з його співзасновниць. Також є  керівницею мережі «ЗЕЛЕНА АПТЕКА ПЛАНЕТИ ЗДОРОВ’Я» (фірмові аптеки м.Львів, вул. Городоцька, 64, вул. Липинського,71В, тел. для довідок 096-3143008)

Світлана Лисецька. Facebook

У цих закладах пропонують високоякісні, ефективні фітопрепарати, здатні не лише лікувати, а й запобігати хворобі. Тут можна отримати консультації досвідчених лікарів-фітотерапевтів.

Світлана Лисецька присвятила лікуванню травами 17 років. Маючи вищу економічну освіту та роботу за фахом, до того ж на керівних посадах, вона закінчує Медичний інститут УАНМ за програмою «Фітотерапія» у Києві та працює над розвитком фітоаптек.

Світлана Лисецька з колективом. Facebook

В основі передвиборчої програми Світлани Лисецької – справедливість, порядність, патріотизм та націоналізм.

Виховує двох донечок – 13-річну Софію та 20-річну Діану, студентку Медичного університету ім. Данила Галицького. Мріє, щоб діти навчались, жили та працювали в Україні. Чоловік Світлани Володимирівни Андрій Лисецький – захисник України у добровольчій армії на Сході, досі воює у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Він – ветеран АТО, має державні нагороди.

Зліва направо: ст. лейтенант Савченко Олександр, лейтенант Дзюба Андрій – Василь, ст. лейтенант Чмара Дмитро і капітан Лисецький Андрій.
Капітан Лисецький Андрій

«Понад усе хочу, щоб наші батьки, чоловіки, сини повернулись живими додому. Я називаю війну війною, а не АТО чи ООС. І ми повинні визнати, що перебуваємо у стані війни з Росією. Питання миру на українських, а не російських умовах – це першочергове наше завдання», – переконана Світлана Лисецька.

Додавайте “Про Львів” у ваші джерела Google Новини